Skip to content

Wie zijn wij?


Welkom bij B&B Rustiek Andijk! Wij zijn Nick en Saskia, twee gepassioneerde mensen die een diepe liefde koesteren voor dieren en het landelijke leven. Onze B&B is niet zomaar een accommodatie, het is een droom die werkelijkheid is geworden. Samen met onze geliefde kippen, hond en katten – die allemaal namen hebben en een speciaal plekje in ons hart innemen – hebben we onze eigen plek gecreëerd waar we gasten kunnen verwelkomen en laten genieten van het prachtige West-Friesland.

Het begon allemaal met een oud huis, meer dan 100 jaar oud, dat we met veel toewijding en de hulp van een bijzonder attente buurman hebben omgetoverd tot een comfortabele en sfeervolle B&B. Voor ons is het belangrijk dat onze gasten de warmte en gastvrijheid voelen zodra ze bij ons aankomen. We willen een plek creëren waar je je meteen thuis voelt, omringd door een serene en rustige omgeving.

Terwijl Nick zijn dagen doorbrengt in een machinefabriek, waar hij helpt groenteverwerkings-machines te vervaardigen, is Saskia actief in haar eigen praktijk als relatiecoach. Maar onze grootste passie ligt in het genieten van het landelijke leven. Nick heeft veel ervaring in het verleden met zeilen en koestert de actieve momenten op het water, terwijl Saskia een echte tuin- en dierenliefhebber is. Ze vindt vreugde en voldoening in het verzorgen van de prachtige tuin rondom onze B&B en het omringen van zichzelf met de vrolijke aanwezigheid van onze geliefde dieren.

Bij Rustiek Andijk delen we graag onze liefde voor het landelijke leven met onze gasten. We willen je laten ervaren hoe het voelt om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de eenvoudige geneugten van rust en harmonie met de natuur. Onze B&B is doordrenkt met persoonlijkheid, warmte en zorg, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons stukje paradijs.

Kom naar Rustiek Andijk en laat je onderdompelen in een wereld van rust, charme en liefde voor dieren. Ontspan in onze prachtige omgeving, laat de tijd even stilstaan en geniet van de kleine momenten die het leven zo waardevol maken. We heten je van harte welkom en hopen dat je jezelf kunt verliezen in de schoonheid en sereniteit die ons landelijke paradijs te bieden heeft.

Sfeerimpressie